Retour

Nuclear Project Manager

Date de publication : 03/09/2024

Requisition ID : 28005


Klaar om je positieve impact vorm te geven? Sluit je dan aan bij Tractebel, onderdeel van de ENGIE Groep, en onze 5600 gepassioneerde experts wereldwijd die zich iedere dag inzetten om te bouwen aan een duurzamere wereld. Dit is jouw kans om mee te stappen in het avontuur van de eeuw: het versnellen van de energietransitie en de levens van mensen verbeteren met zinvolle projecten. Draag bij aan koolstofneutraliteit in verschillende sectoren, zoals kernenergie, hernieuwbare energie, gas en elektriciteit, elektriciteitsnetten, waterkrachtcentrales en stuwdammen, waterbeheer en -voorziening, ontzilting, complexe en hoogtechnologische gebouwen, transportinfrastructuren en havens en waterwegen.
 
Klaar om het verschil te maken? Dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten! 

 

Wat wij bieden

 

  • Tractebel is meer dan een werkplek. Dit is jouw kans om te groeien aan de zijde van topexperts in impactvolle projecten wereldwijd. Deze omgeving is gebouwd op teamgeest waarin je je hoogste potentieel kunt bereiken. Het management steunt actief de ontwikkeling van zijn mensen en er zijn talloze mogelijkheden tot groei binnen de ENGIE Groep. 
  • Wij bieden een competitief salarispakket, inclusief representatievergoedingen, dubbel betaalde vakantiedagen, maaltijdcheques, ecocheques, bonussen, ziekteverzekering, pc-privéplan, ENGIE-aandelenopties en meer. 
  • Onze mobiliteitsplannen kunnen aangepast worden aan jouw behoeften: een bedrijfswagen, treinabonnement, leasefiets of combinaties hiervan ... Je kan je bedrijfswagen ook inruilen voor het flexibele en fiscaal gunstige Belgische mobiliteitsbudget!** 
  • Flexibele hybride regelingen maken telewerken (2-3 dagen per week), werken op locatie of onderweg mogelijk. Via voordelige aankoopprogramma's en genereuze bijdragen aan je mobiele en internetabonnementen deelt Tractebel in de kosten van je thuiskantoor. 
  • Vakantie: 20 wettelijke dagen + 12 compensatieverlofdagen (voor een voltijds werkschema). Je kunt ook 5 extra dagen kopen voor extra ontspanning. 
  • Om onze successen te vieren en plezier te maken komen we samen voor teamsporten, afterworks, teambuildingactiviteiten, ons jaarlijkse feest en veel meer.


Jouw missie   

 

Als Project Manager binnen onze departement Nucleaire draag je elke dag bij aan onze missie door een cruciale rol te spelen in het beheer en monitor van het ontwerp en/of de uitvoering van onze nucleaire  ontmantelingsprojecten.  Je stelt de ontwerp- en investeringsbudgetten op en consolideert deze voor het project als geheel. Je bepaalt de globale tijdsplanning, je controleert de geleverde diensten voor het project en je bewaakt de voortgang op het vlak van het halen van de oplevertermijnen alsook de verwachte rentabiliteit.


Je belangrijkste verantwoordelijkheden  

 

  • Je verzorgt de interne contacten met onze Métiers (dit zijn de Technische Competence Centres) en de ondersteunende afdelingen (juridisch, financiën, IT, risicobeheer, communicatie, …);
  • Na overleg met de experten van Tractebel definieer je de taken en machtig je je projectteam (dat je functioneel aanstuurt) om deze uit te voeren;
  • Je coördineert de acties voor raakvlakken tussen disciplines en je waakt over de adequate integratie van de verschillende specialisaties in het project;
  • Je monitort het project ten einde de afgesproken scope op te leveren binnen contractuele deadline en budget;
  • Je organiseert meetings met de klant en ondersteunt de klant, als partner, bij het leveren van de Tractebel meerwaarde aan het project;
  • Je verzorgt de technische en commerciële contacten met de klanten en partners en stippelt commerciële acties uit waar nodig.


Als ambassadeur van Tractebel (ENGIE) draag je het imago en de waarden van Tractebel en de ENGIE-groep (Ethiek, QHSE,…) uit in al uw contacten, zowel binnen de ENGIE-groep als met andere externe stakeholders.


We horen graag van mensen met  

 

  • Een Master diploma in Engineering;
  • Talenkennis: Nederlands (en bij voorkeur basiskennis Frans) en Engels;
  • Kennis in projectmanagement met betrekking tot opvolging budget, planning en risico’s;
  • 5 jaar professionele ervaring als projectleider of assistent projectleider, en kennis van de processen van Engineering (opeenvolgende fasen, contractuele benaderingen, …)
  • Kennis van Belgische kerncentrales / nucleaire sector is een sterke troef;
  • BA4, VCA en Habilitatie om toegang te krijgen tot nucleaire sites is vereist.


Wie je bent  

 

  • Je kan zelfstandig werken en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • Je kan technische situaties snel analyseren en gerichte acties definiëren;
  • Je bent dynamisch, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je bent resultaatgericht, hebt een sterke klantgerichtheid, bent een teamspeler in een veranderende omgeving.

 

Wie we zijn  

 

Mensen, ethiek, veiligheid en duurzaamheid zijn onze topprioriteiten. Met Tractebel verkeer je in een unieke positie om een positieve impact te maken op de wereldwijde net zero-doelstellingen. Als drijvende kracht achter deze doelstellingen zien we jou als onze grootste troef. Onze mensen komen op de eerste plaats en diversiteit is onze kracht. Wij zijn één wereldwijde gemeenschap die een afspiegeling is van onze rijke diversiteit van nationaliteiten, achtergronden, seksuele geaardheden en leeftijden. ENGIE wil tegen 2030 veertig procent vrouwen in managementfuncties, in lijn met Tractebels streven naar Gendergelijkheid en Inclusiviteit. Diversiteit biedt immers nieuwe perspectieven die de drijvende kracht zijn achter prestaties en innovatie.Daarom verwelkomen we alle sollicitanten en blijven we ons inzetten voor een inclusieve werkplek.

 

Ontdek hier meer over Tractebel, onze activiteiten en waarom je je bij ons zou moeten aansluiten.

 

Als een van de 96.000 medewerkers tellende ENGIE Groep kun je een carrière uitbouwen in de baanbrekende ontwikkeling van koolstofarme oplossingen wereldwijd. Elke dag krijg je de kans om een duurzamere wereld vorm te geven.   

 

#CAMPAIGNSEPT2024

#TRACTREF-05|31|03|23#

 

ID de l'offre d'emploi
28005
Langue sur SAP SF
en_US
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization